Virtuální kancelář je moderním a ekonomicky zajímavým řešením sídla firmy. Zaujme především podnikatele, kteří zakládají novou živnost nebo si zřizují novou společnost, a tak díky využití služeb virtuální kanceláře ušetří nemalé náklady.

V dnešní době se dá říci, že úspěšná je ta firma, která dokáže maximálně efektivně řídit své náklady. Právě s tím souvisí také umístění a provoz sídla firmy a služby virtuální kanceláře.

Co získáte prostřednictvím virtuální kanceláře

V rámci standardního balíčku vám virtuální kancelář, kterou prezentuje společnost Profi-kancelář s.r.o. zajistí přesměrování hovorů, ale také upozorňování na novou korespondenci e-mailem. Pakliže zatoužíte po daleko propracovanějších službách, bude vám k dispozici také zkušený operátor, jež bude vyřizovat hovory přicházející do virtuální kanceláře. Výjimkou samozřejmě není ani možnost fyzického využití komfortně zařízených kanceláří. Nemusíte se tedy obávat jakéhokoliv kontaktu s úředníky, které zkrátka máte kam vzít. To samé platí i v případě pronájmu zasedací místnosti.

Virtuální kancelář díky své snadné dostupnosti a minimálním pořizovacím nákladům doslova dobývá současný trh. Zájemci totiž mohou získat velice profesionální služby a perfektní servis v rámci jednoho propracovaného balíčku, kterým jsou virtuální kanceláře poskytované firmou Profi-kancelář s.r.o. Podnikejte proto také s těmi nejlepšími detaily image, k nimž patří ona zmiňovaná adresa společnosti.

Přehled jednotlivých nabízených programů

Hlavní programy služeb virtuální kanceláře:

  • MINI-SÍDLO (základní program)
  • PROFI-SÍDLO (standardní program virtuální kanceláře)
  • PROFI KANCELÁŘ (virtuální kancelář pro náročné klienty)
  • moje PROFI (vlastní konfigurace služeb)

Virtuální kancelář a virtuální sídlo jsou skutečné prostory. V případě, že budete potřebovat k jednání s klienty nebo kolegy kancelář, Profi-kancelář s.r.o. má na všech adresách plně vybaveny místnosti pro vaše schůzky. Zdarma je vám k dispozici zasedací místnost pro jednání s úřady. Jistě oceníte připojení k wi-fi, kopírku, tiskárnu, projektor a také občerstvení.

Bližší informace o konkrétních podmínkách virtuální kanceláře v Praze získáte na bezplatné zákaznické lince 800 880 110, nebo na webových stránkách www.profi-kancelar.cz.