Právě jste se rozhodli, že ve svém úspěšném podnikání postoupíte o kus dále a založíte si společnost s ručením omezeným? Firmu, která bude na obchodní partnery působit daleko lépe, než klasický živnostenský list, a jež bude mít na trhu řádnou váhu? Pak asi moc dobře tušíte, jaká úskalí vás čekají zrovna při založení s.r.o. S jakými procesy se budete muset potýkat a s jakou úřední mašinérií a přísnou legislativou přijdete do styku.

Libovolné založení s.r.o. lze však poměrně úspěšně zjednodušit, pakliže si k realizaci tohoto úkonu zvolíte adekvátního odborníka na tento segment. V tomto případě je to společnost Profi-kancelář s.r.o., která patří mezi subjekty s velice dlouhou, kvalitní a úspěšnou minulostí, co se týká založení s.r.o., případně poskytování sídla společnosti nebo pronájmu virtuální kanceláře.

Jak probíhá založení sro

Společnost s ručením omezením, to již není pouhý živnostenský list, na který jste své produkty nebo služby prodávali doposud. V případě vybudování nové firmy již musíte počítat s určitými administrativními kroky při založení sro, během nichž se musíte držet správných zákonů a právních norem. A právě těmito předpoklady a dlouhodobými znalostmi zmíněné problematiky disponuje Profi-kancelář s.r.o.

Založení s.r.o. pak může plnohodnotně probíhat pod vedením a záštitou tohoto zkušeného odborníka. V rámci velice osobité spolupráce budete mít k dispozici proškoleného specialistu, který vám pomůže s jakýmkoliv úkonem, jež bude zapotřebí z vaší strany nebo zodpoví i ty nejzáludnější otázky ohledně založení s.r.o.

Výstupem vám poté bude několik důležitých listin, které vás budou opravňovat k vlastnění nové společnosti s ručením omezeným. Je to kromě živnostenského listu také:

  • Výpis z obchodního rejstříku nově založené s.r.o.
  • Registrace na příslušném finančním úřadu
  • Soudní rozhodnutí o zápisu firmy

Výhody založení s.r.o. od Profi-kanceláře s.r.o.

Kromě toho, že s danými úkony nemusíte mít jakékoliv starosti, je to především doba vyřízení procesu založení s.r.o., která se pohybuje do deseti dnů, jež vám budou garantovány. Vzhledem k tomu, že se společnost Profi-kancelář s.r.o. zaměřuje také na řadu dalších speciálních služeb, jež mohou být přínosem pro vaše budoucí podnikání, je možné využít nejrůznějších akčních balíčků a slev, které lze jednoduše kombinovat.

Proč byste se tedy měli zdržovat a vysilovat založením s.r.o. vy sami, když na českém trhu je profesionální odborník, jež vám tyto úkony bez obtíží provede? Na co plýtvat svým drahocenným časem s nepříjemným úředním šimlem, když se můžete věnovat zcela jiným, přínosnějším činnostem? Využijte založení sro na klíč, odevzdejte svoji plnou moc firmě Profi-kancelář s.r.o. a očekávejte doručení zprávy o finálním výsledku, jehož nedílnou součástí bude i zajištění složení základního kapitálu.

Lepší a pohodlnější start do podnikání si zkrátka nemůžete přát.